.Index Actualitate

Niciun caz nou de coronavirus în județul Hunedoara

INFORMARE – JUDEŢUL HUNEDOARA

23 mai 2020

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

Precizăm că numărul persoanelor confirmate diferă față de raportările la nivel național pentru că la nivelul INSP nu au fost procesate toate datele obținute din județe.

Aceste date vor fi actualizate în zilele următoare.

Potrivit datelor primite de la CENTRUL DE COORDONARE SI CONDUCERE A INTERVENTIEI – Hunedoara, avem următoarea situație la nivel de județ:

Număr persoane vindecate: 479
Număr persoane ieşite din carantină: 1285
Număr persoane aflate în carantină: 106
Număr persoane aflate în izolare: 897
Număr persoane ieşite din izolare: 7.533
Număr persoane confirmate: 629
Persoane decedate: 69

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării pervederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

– În ultimele 24 de ore, 5 militari I.S.U Hunedoara au desfăşurat activităţi de coordonare pentru prevenirea răspândirii virusului, din Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara și de transport al hunedorenilor suspecți de infecție SARS-CoV-2

– 23 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara au efectuat 21 de misiuni cu 10 mijloace tehnice, transporturi intraspitaliceşti și decontaminări, prelevare probe precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus.

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.