Noul telescaun din Straja pornește mâine

Noul telescaun din Straja va fi inaugurat, mâine, 1 decembrie. Turiștii care își vor petrece mini-vacanța de 1 decembrie în stațiunea montană Straja vor avea parte de o surpriză. Începând de mâine, noul telescaun va fi funcțional.

“Cam timidă iarna, dar o ajutăm și noi. Se lucrează la amenajarea Pârtiei Constantinescu pentru minivacanța de 1 decembrie. Tot atunci inaugurăm și telescaunul Constantinescu”, spun cei de la Complexul MONTANA.

15322538_10211292639610075_528134616_oCu o lungime de un kilometru, noul telescaun are punctul de plecare în zona cabanei Montana şi va duce până la Lacul Mutu. Acesta va funcţiona în paralel cu pârtiile de schi din Straja. Investiţia este realizată de omul de afaceri Emil Părău, care de altfel prin serviciile create a reuşit să ridice cota staţiunii montane. Staţiunea Straja însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. 20 km sunt acoperiţi cu zăpadă artificială. Cele 10 instalaţii de transport pe cablu vă asigură accesul facil la toate pârtiile din staţiune.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.