.Index Actualitate Administratie

O nouă încercare pentru concesionarea parcelelor din Pasul Vâlcan

O nouă încercare pentru concesionarea parcelelor din Pasul Vâlcan. Autoritățile locale din Vulcan fac o nouă încercare pentru concesionarea parcelelor din Pasul Vâlcan. Nu toate terenurile și-au găsit proprietar, astfel că edilii caută să atragă cât mai mulți investitori. Primăria Vulcan organizează o nouă licitaţie publică cu strigare pentru concesionarea unui număr de 32 parcele teren, aparţinând domeniului privat al municipiului Vulcan, situate în zona Pasul Vîlcan(22 parcele) şi La Trei Fagi(10parcele), parcele rămase neatribuite în urma licitaţiei din data de 02.07.2018. În data de 8  august este programatpă procedura.

“Preţul de pornire al licitaţiei este de 2,60 lei/mp/an-zona Pasul Vîlcan şi 1,50 lei/mp/an-zona La Trei Fagi iar pasul de licitare va fi 0,2 lei. Durata concesiunii este de 49 ani”, arată Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

 Data limită de depunere a ofertelor este 07.08.2018 ora 11:00. În luna iulie, doar opt din cele 10 parcele de teren din Pasul Vâlcan au fost adjudicate, în urma licitației. Prețul la care s-au adjudecat terenurile a fost mai mare decât prețul de pornire, astfel că terenurile s-au adjudecat la valori cuprinse între 2,8 șI 3,6 de lei.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.