.Index Actualitate Turism

Oferta pentru Crăciun la Hotel Rusu Parâng

Oferta pentru Crăciun la Hotel Rusu Parâng

CRACIUN 2020 HOTEL RUSU*** PARANG.

Se acceptă și vouchere/card de vacanță. Se vor respecta cu strictețe toate normele Anti Covid -19 în vigoare la momentul Crăciunului.

În cazul în care autoritățile vor dispune legi care vor împiedica desfășurarea pachetului, avansul se va returna în maxim 3 zile lucrătoare.

Pachetul de Crăciun cuprinde:

-cazare, masă (pensiune completă -intrare cu cina din 23.12 si iesire cu mic dejun in 26.12, open bar (vin fiert, ţuică fiartă,cafea si suc de portocale), surprize de Crăciun, pomana porcului în ziua de 24 Decembrie, prânz şi cină festivă cu Barbeque si Proţap în data de 25 Decembrie, foc de tabără.

Rezervarea serviciilor se face telefonic sau prin e-mail cu achitarea unui avans de 40% din totalul pachetului, diferenţa urmând a fi achitată la checkout.

Pachet Crăciun adulţi:

Sejurul nostru începe din data de 23.12.2020 până în 26.12.2020 ,costul lui fiind de 1800 lei / pachet (2 persoane adulte).

Pachete Crăciun copii:

În cadrul Hotelului Rusu*** suntem încântaţi să vă întîmpinăm împreună cu micuţii noştri oaspeţi. În funcţie de vârstă şi serviciile accesate, tarifele sunt următoarele:

***copiii cu vârsta sub 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masă, in limita locurilor existente in camera

***copiii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani achită un tarif de 500 lei / sejur, in limita locurilor disponibile in camera

***în cazul copiilor cu vârsta de peste 14 ani, se va percepe tarif de adult- 900 lei/persoana.

***Pentru prelungirea sejurului beneficiaţi de un discount la cazare de 25% faţă de tariful de recepţie(se comunica durata sejurului la momentul rezervarii , costurile prelungirii si extraserviciile se achita la checkout).

Facilităţi:

-parcare gratuită, acces la instalaţia nouă de transport pe cablu ce deserveşte pârtiile din staţiunea Parâng (telescaunul pleacă din curtea hotelului-este contra cost), spaţii speciale pentru depozitarea echipamentului de schi, tenis de masă, internet wi-fi gratuit în tot hotelul.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.