.Index Actualitate Administratie Turism

Organizatorii cupei mondiale de longboard, investitori în Pasul Vâlcan

Organizatorii cupei mondiale de longboard, investitori în Pasul Vâlcan. Cei care au organizat, în această vară, o ediție a cupei mondiale de longboard în Pasul Vâlcan, vor reveni. De data aceasta ca potențiali investitori. Organizatorii cupei mondiale de longboard vor investi într-un skate-park modern, dar și în realizarea unor spații de cazare.

“Am scos la licitație un teren în Pasul Vâlcan la care au participat la licitație și vor face un skate-park modern pentru toate sporturile pe roți, pentru trotinete, biciclete, skate-board, pentru copilul de 6 ani până la profesioniști, toată lumea se va putea antrena pe această pistă”,  a spus Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

În Pasul Vâlcan au fost scoase la licitație mai multe parcele de teren pentru construirea unor cabane. Atât concurenți de longboard și-au manifestat intenția de a veni și de a investi în cea mai nouă stațiune din Valea Jiului, cât și organizatorii concursului.

“Am primit un telefon de la ei și mi-au spus că unul dintre americani era interesat să investească în Pasul Vâlcan, vrea să își ia un loc, să își facă o cabană care să fie a lor, în care să își poat desfășura activitatea. La  fel și organizatorii, s-au înscris la licitație pentru a obține parcele în Pasul Vâlcan unde spun că vor să dezvolte cabane și locații în care să fie cazați acești oameni”,  a mai spus sursa citată.

Pe drumul spre Pasul Vâlcan a fost stabilit un nou record mondial, de 114 km/oră. Noul record de viteză înscrie drumul în categoria celui mai bun drum din lume pentru practicarea longboardului. 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.