.Index Actualitate Administratie

Pachete alimentare pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Petroșani

Pachete alimentare pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Petroșani. Municipalitatea din Petroșani achiziționează “servicii de furnizare zilnica a unui pachet alimentar tip sandvici pentru prescolarii si elevii Școlii Gimnaziale Nr.2, structura Liceului Tehnologic “Dimitrie Leonida”.

Unitatea de învățământ este inclusă Petroşani în Programul pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi reglementat prin O.U.G. nr. 105/2022, pentru anul școlar 2022-2023.

”Obiectul achiziției îl constituie pregătirea, prepararea și livrarea zilnică estimativă a unui număr de 177 de pachete alimentare de tip sandvis pentru preșcolarii și școlarii Școlii Gimnaziale Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida în perioada desfășurării activității didactice, an școlar 2022-2023. Pachetele alimentare vor fi diferențiate în funcție de vârsta beneficiarilor preșcolari și elevi, conform Ordinului Ministrului Sănătății Publice nr. 1563/2008, privind Necesarul zilnic de calorii, substanțe nutritive și minerale pentru adolescenți”, arată documentul.

Astfel, se achiziționează 39 de pachete pentru grădinița Școlii Gimnaziale Nr. 2 cu un necesar mediu/porție de 330 calorii, 75 pachete cu un necesar mediu/porție de 420 calorii și 63 de pachete cu un necesar mediu de 530 de calorii.
Contractul este valabil până în data de 16 iunie, excepție făcând zilele libere, sărbătorile legale, vacanțele școlare și zilele de weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.