.Index Actualitate Politica

(PE) Adrian David promisiune în fața alegătorilor

Adrian David, candidatul PNL la Senatul României, le face o promisiune alegătorilor din județul Hunedoara. Pe modelul inițiat de colega sa de partid, Carmen Hărău, David a semnat un angajament privind posibila sa activitate parlamentară. Acesta susține că dacă în primul an ca parlamentar va avea o activitate mai slabă decât media pe țară își va da demisia.

“României am preluat inițiativa doamnei deputat Carmen Harau si am semnat un angajament prin care, dacă activitatea noastra în primul an de mandat ca și parlamentari va fi mai slaba decât media pe țară a activității parlamentarilor, ambii ne vom da demisia. Invităm toti candidații, indiferent din partidul din care fac parte să iși asume acest angajament fața de cetățeni”, spun Adrian David, candidatul PNL la Senatul României și Oanba Frânc, candidatul PNL la Camera Deputaților.

Carmen Hărău a făcut această solicitare și celorlalți candidați din județul Hunedoara.

„Le solicit candidaților din Județul Hunedoara să semneze urgent acest angajament. Hunedorenii au dreptul să știe cu ce planuri s-au înscris candidații în această cursă. Dacă aceștia vor să ajungă în Parlament cu adevărat pentru a munci, atunci nu vor avea niciun motiv pentru care să nu semneze acest angajament. În schimb, dacă aceștia candidează doar pentru a deveni turiști cu funcții, pe traseul Hunedoara – București, atunci cetățenii au dreptul să știe cât mai urgent acest lucru și să voteze în consecință, adică să-i lase acasă acum” susține Carmen Hărău.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.