.Index Actualitate Politica

(PE) HUNEDOARA NOUĂ – „Hunedoara de legendă”

(PE) HUNEDOARA NOUĂ – „Hunedoara de legendă”. Avem un județ bogat, unde istoria și natura și-au dat mâna într-un mod atât de fericit. Hunedoara este județul cu peste 30 de atracții turistice de talie națională și este inadmisibil ca acestea să nu fie puse în valoare, să nu contribuie la dezvoltarea economică a acestei zone.

Am gândit programe concrete, proiecte viabile de punere în valoare a acestor bogății ale județului Hunedoara, astfel încât să putem crește numărul celor care ne vizitează, să-i determinăm pe turiști să aleagă județul Hunedoara drept destinație de vacanță.

Echipa PNL – UDMR – PNTCD, cu spriinul USR+ și al FDGR, și-a propus dublarea numărului de turiști până în anul 2024, turiști care să revină și în anii următori la noi în județ și să povestească și altora despre Hunedoara de legendă. Dublarea numărului de turiști înseamnă venituri bugetare suplimentare, înseamnă creșterea salariilor, dar și dezvoltare economică, iar acest lucru și l-a propus echipa de profesioniști cu care venim în fața dumneavoastră.

În acest scop, este necesară o abordare unitară și organizată, este nevoie de o autoritate județeană care să sprijine și să îndrume investitorul și producătorul local deopotrivă. De asemenea, pentru ca țelul pe care ni l-am propus să fie atins, vor fi organizate evenimente permanente în județul Hunedoara, pentru creșterea capacităților turistice, precum și primul târg anual de turism.

În plus, am gândit un pachet de prezentare media a județului, un film de prezentare a atracțiilor turistice, dar și un concurs tematic de fotografie/blogging/vlogging.

Pentru ca informațiile despre atracțiile turistice ale județului Hunedoara să ajungă la cât mai mulți potențiali turiști, vrem să introducem aceste obiective în portofoliul agențiilor de publicitate și al caselor de producție video, pentru o cât mai bună vizibilitate.

Ne dorim să sprijinim și investitorii din domeniul HORECA, grav afectați de criza generată de noul coronavirus, și pentru ei am gândit un plan urgent de măsuri, cu termen luna decembrie 2020.

Echipa PNL – UDMR – PNȚCD, cu sprijinul USR+ și FDGR, este garanția unei administrații publice performante. Sunt lucruri pe care dorim să le implementăm, cu o echipă puternică formată din oameni cu multă experiență și cu multă dăruire, dar și prin proiectele pe care le propunem pentru județul Hunedoara, Hunedoara în care SE POATE.

Împreună vom construi Hunedoara Nouă – Hunedoara de legendă!

Adrian Nicolae David,
Prim-vicepreședinte PNL Hunedoara

Leave a Reply

Your email address will not be published.