.Index Actualitate Administratie

Performanţă răsplătită şi recunoscută

spCei mai buni sportivi ai municipiului Petroşani vor fi premiaţi de autorităţile locale. Consilierii petroşăneni au alocat suma de 7900 de lei pentru premierea sportivilor care au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile la care au luat parte. Şi antrenorii acestora vor fi recompensaţi de municipalitate.

 

“Datorită unor profesori inimoşi care an de an îndrumă paşii micuţelor vlăstare ale concitadinilor noştri, aceştia se bucură de o reală apreciere atât din partea petroşănenilor cât şi pe plan naţional sau internaţional, impunându-se la concursurile la care participă. Pentru a susţine efortul sportivilor cu rezultate foarte bune obţinute propunem premierea acestora cu suma de 100 lei/persoană, a antrenorilor cu suma de 300 lei/persoană, iar a campioanelor europene cu suma de 200 lei/persoană”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

 

Campionii petroşăneni vor fi premiaţi într-un cadru festiv în cursul acestei luni. Premianţii provin de la Clubul Copiilor şi al Elevilor Petroşani, Clubul Sportiv Şcolar Petroşani şi Clubul Sportiv municipal Jiul Petroşani.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.