Peste 200 de participanți la Concursul Național de Gimnastică Aerobică

Municipiul Petroșani a fost capitala gimnasticii aerobice, la sfâșitul săptămânii trecute. Peste 200 de gimnaști de la palatele și cluburile copiilor din țară au venit la Petroșani la cea de-a XI-a ediția concursului.

“Astăzi a avut loc cea de-a XI-a ediție a Concursului Național de Gimnastică Aerobică Cupa Parâng, a fost un concurs foarte puternic, cu centre puternice. Participanți sunt 17 centre din întreaga țară. Încercăm să ne alăturăm și noi Federației Române de Gimnastică cu regulamentul. Anul acesta au fost cu trei centre mai mult, au fost 240 de participanți”, a declarat Adriana Popa, antrenor gimnastică Aerobică Clubul Copiilor din Petroșani.

IMG_6636La fel ca în fiecare an, administrația locală de la Petroșani a fost coorganizatorul concursului. Pentru reprezentanții Primăriei Petroșani este important ca elevii să practice diferite sporturi.

“Ediţia a XI-a a Concursului Național de Gimnastică Aerobică „Cupa Parâng” derulată astăzi, la Petroşani, cu participarea a peste 200 de copii de la 17 centre din ţară este o confirmare a faptului că numărul tinerilor care doresc să facă mişcare şi performanţă este din ce în ce mai mare. În ziua de astăzi pentru copii este foarte important să practice sportul. Faptul că putem să-i susţinem atunci când avem posibilitatea să îi vedem făcând nu doar mişcare ci chiar performanţă este un câştig real pentru noi. Iar aerobicul este prin excelenţă un sport al mişcării armonioase, dar și o demonstraţie de disciplină, curaj şi măiestrie. Mulţumesc organizatorilor, Clubului Copiilor şi Elevilor Petroşani şi în special doamnei antrenor prof. Adriana Popa care, alături de echipa de organizare, depune eforturi mari pentru ca acest concurs să fie o reuşită, an de an”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

La final, cu toții au fost premiați. Copiii au primit diplome, cupe, medalii, dar și o pungă cu cadouri.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.