Petre Nica: “Anul 2017 nu începe bine pentru salariatii CEH”

Petre Nica, directorul general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, susține că protestele nu vor aduce nicio îmbunătățire societății energetice. Mai mult, acesta subliniază că sunt lideri de sindicat care îi îndeamnă pe angajații societății să recurgă la anumite măsuri de protest. Directorul general adjunct al CEH spune că singura soluție, în acest moment, este ITA (întreruperea temporară a activității-n.r.). Doar așa s-ar  putea realize economii la CEH pentru a asigura materialele de strictă necesitate.

“Anul 2017 nu începe bine pentru salariatii CEH. De fapt anii in care am așteptat si am luptat pentru ca STATUL Român sa intervină in salvarea CEH au determinat starea de acum. Salariaților nu li se explica de ce anumite măsuri nepopulare pot face diferența intre a mai avea si a nu mai avea loc de munca. Daca după intrarea in insolventa nu vom reuși sa facem achizițiile extrem de necesare pentru activitate si daca nu le vom putea achita la scadentă, insolventa devine FALIMENT. Activitatea la mina Lonea, cea de producție, a fost oprită! De ce? Pentru ca nu mai au cu ce asigura activitatea! Oare câți realizează gravitatea situației! Nu mulți, atata timp cat liderii de sindicat îndeamnă salariatii la greve de tot felul care nu vor face altceva decât sa adâncească gravitatea situației!

ITA! Aduce o economie de 1,6 milioane de lei intr-o luna, si o diminuare a veniturilor salariaților cu 5%! Nu e cel mai bine dar, minerii au avut de multe ori diminuat salariul cu acest procent, cei 1,6 milioane asigura aprovizionarea cu materiale de stricta URGENTĂ! Deci! Alegerea este in mâinile salariaților, asculta de cei care ii îndeamnă la greva si pierd locul de munca sau înțeleg acest efort si le salvam!”,  scrie Petre Nica, directorul general al CEH, pe pagina sa de socializare.

În cursul acestei dimineți, circa 60 de angajați ai CEH au protestat în curtea societății, nemulțumiți fiind de măsurile implementate de conducere.

 

Monika BACIU

3 Comments

  1. e prost… informat nica saracul. poate pateste ce a patit ceausescu ( si el era prost informat). exista o vorba : daca pui un om cu capul in cuptor si picioarele in congelator in medie el se simte MINUNAT. am fost in atsfel de ITA iar pierderile salariale erau de 25% . de ce ? cred ca eu eram cel cu capul in cuptorul incins. doar la un salariu mediu de 2000 lei sa scoti 25 % iar la un salariu de 4-5000 lei cat au minerii “productivii” care aveau doar un post ITA asa scoti o medie de 4 % plus salariile sefilor din CEH care si ei sunt productivi reusesti sa ajungi la 5%

    1. RO Nica e un habarnist ce cauta el acolo.?? Locul lui e la lopata la scoala care o are … Nu va mai luati dupa toti nescoliti Ajunge cu minciunile pune nina pe treaba habarnistule. Fraieri sint aia care mai au incredere in tine .unde treci tu se usuca tot cu timpul .Si ortaci tai tac din gura ca le e scirba de voivoi. Atita stiti sa scoateti prostimea in strada . Curatenie trebue facuta acolo la voi unde dospiti de atita prostie .nici un caz la Guvern . .

  2. Petre Nica e un habarnist ce cauta el acolo.?? Locul lui e la lopata la scoala care o are … Nu va mai luati dupa toti nescoliti Ajunge cu minciunile pune nina pe treaba habarnistule. Fraieri sint aia care mai au incredere in tine .unde treci tu se usuca tot cu timpul .Si ortaci tai tac din gura ca le e scirba de voivoi. Atita stiti sa scoateti prostimea in strada . Curatenie trebue facuta acolo la voi unde dospiti de atita prostie .nici un caz la Guvern . .

Leave a Reply

Your email address will not be published.