.Index Actualitate Administratie

Petroșani: Șase milioane de euro pentru ”Dezvoltarea unei rețele verzi în Municipiul Petroșani”

Petroșani: Șase milioane de euro pentru ”Dezvoltarea unei rețele verzi în Municipiul Petroșani”. Mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului Petroșani vor fi beneficiarele unui priect ce vizează lucrări de eficientizare energetică și dotare a infrastructurii școlare, lucrări pentru colectarea selectivă a deșeurilor, construirea de trasee sportive – aplicative, locuri de joacă senzoriale, foișoare de relaxare în aer liber, grădini de flori/plante și observatoare astronomice.

Este vorba despre proiectul ”Dezvoltarea unei rețele verzi în Municipiul Petroșani” finanțat prin PNRR și cu o valoare de 28 de milioane de lei.

”Patru unități de învățământ din municipiul Petroșani vor fi beneficiarele proiectului finanțat prin PNRR ”Dezvoltarea unei rețele verzi în Municipiul Petroșani” cu o valoare de peste 28 milioane de lei. Astfel, la Colegiul Economic Hermes – Petroșani, Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, Școala Gimnazială Nr. 2 și Școala nr 6 Petroșani – structură a Colegiului Național ”Carmen Sylva” vor avea loc lucrări de eficientizare energetică și dotare a infrastructurii școlare, lucrări pentru colectarea selectivă a deșeurilor, construirea de trasee sportive – aplicative, locuri de joacă senzoriale, foișoare de relaxare în aer liber, grădini de flori/plante și observatoare astronomice. Obiectivul final, prin reabilitarea acestor unități de învățământ, va fi dobândirea statutului de „școală verde””, anunță Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.