Planuri pentru 2017 în organizația PSD Lupeni

Organizaţia PSD Lupeni s-a reunit în după amiaza zilei de marţi in prima şedinţă pe anul acesta. Sala de şedinţe a fost neîncăpătoare pentru sutele de participanţi. Pe ordinea de zi a şedinţei prezidată de preşedintele organizaţiei PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, au fost înscrise mai multe puncte după cum urmează:  obiectivele prioritare ale organizațíei pentru anul în curs, proiecte de investițíi ce au ca scop dezvoltarea municipiului Lupeni, măsurile luate de Guvernul PSD pentru acest an.

Preşedintele organizaţiei a prezentat pe scurt măsurile adoptate de Guvernul Grindeanu la începutul acestui an care au ca efect majorări de salarii şi pensii, majorarea burselor şi transportul gratuit pe calea ferată pentru studenţi, reduceri de taxe şi impozite, precum şi alte modificări ale legislaţiei care vizează activitatea agenţilor economici şi  au ca efect dezvoltarea României.

20170131_160326Alte puncte de pe ordinea de zi au fost  aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017, dezbateri cu privire la apropiatele alegeri pentru funcția de  primar al  municipiului Lupeni, primiri în partid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.