Posturi desființate, directori în funcție

Consiliul de Administrație al CEH a desființat, în urmă cu două săptămâni, posturile de director general de la Complexul Energetic Hunedoara. Cu toate acestea, cei doi directori general adjuncți sunt încă în funcție. Mihael Melczer, directorul general al CEH, clarifică problema.

“Legat de partea organizatorică, la un CA s-a vorbit despre reorganizare, să reducă cele două posturi de director general adjunct, să refacă director Divizie Minieră, director Divizie Energetică. Sunt de acord cu chestia asta, pentru că funcția asta este redundantă. Normal că trebuie reduse, așa cred și eu, dar acestea au fost discuții în CA. CA-ul nu a furnizat niciun document, nici hotărâre de CA, nici extras  din procesul verbal în care să se indice detalii despre viziunea CA pentru modificarea organigramei. Formarea organigramei este atributul Consiliului de Administrație”, a declarat Mihael Melczer, directorul general al CEH.

Potrivit lui Melczer este tot atributul Consiliului de Administrație să precizeze ce posturi pot ocupa cei doi directori generali adjuncți.

“Desființarea postului se poate face și se propune o altă slujbă respectivului care a activat în postul acela și este și un termen de preaviz. Acum la acest moment nu există niciun document oficial de desființare a acestor posturi. Organigrama este atributul CA-ului. Ei trebuie să zică ce vor”,  a mai subliniat sursa citată.

Petre Nica și Horia Giurgiu sunt cei doi directori adjuncți cărora CA-ul le-a desființat posturile.

“Dacă Consiliul de Administrație vrea să își asume atributul organigramei trebuie să dea detalii, dacă vor altceva să zică ce vor. Eu fac ce vor ei, numai să precizeze exact”, a mai spus Melczer.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.