Prima zăpadă, primele sancțiuni la Lupeni

Zăpadă s-a așternut peste Valea Jiului iar autoritățile locale au raspuns prompt  pentru ca efectele acesteia să nu aibă consecințe nedorite atât pentru participanții la trafic cât și pentru pietoni. Astfel primarul Cristian Resmeriţă a convocat Comandamentul de Dezăpezire şi toţi responsabilii pe probleme de dezăpezire şi a stabilt un program complex de măsuri pentru combaterea efectelor negative ale înzăpezirii, astfel încât insalarea iernii  să nu creeze probleme în municipiul Lupeni.

PRIMAR“Rog cetăţenii municipiului Lupeni să vină în sprijinul Primăriei şi să îşi cureţe zăpada din faţa blocului, pentru a evita blocajele şi îngreunarea traficului din cauza căderii zăpezii. Solicit agenţilor economici să respecte prevederile Hotărârii Consiliului Local nr.  119/2016,  să îndepărteze zăpada şi gheaţa din faţa spaţiilor comerciale pe care le deţin, astfel încât circulaţia să poată fi efectuată fără probleme şi în condiţii de siguranţă. În caz contrar aceştia riscă amenzi până la 2500 lei”, a declarat Cristian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Întrucât starea drumurilor nu a fost una mulţumitoare primarul a decis    sancţioarea operatorului pentru operaţiunile de dezăpezire întreprinse şi a luat o serie de măsuri pentru ca circulaţia pe drumurile publice din municipiul Lupeni să se facă în condiţii de siguranţă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.