Primăria Lupeni angajează muncitori

Primăria Lupeni angajează muncitori. Primăria Municipiului Lupeni, Judeţul Hunedoara, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, în cadrul Direcției tehnice – Serviciul lucrări edilitar gospodărești. Astfel, autoritățile locale vor ca lucrările edilitar-gospodărești care au loc pe raza localității să fie executate cu personalul propriu. În acest sens, au fost scoase la concurs cinci posturi de muncitor calificat, și cinci posturi de muncitor necalificat și câte un post de dulgher, tâmplar, sudor, zidar, electrician și instalator.

Pentru postul de muncitor calificat este necesară diplomă calificare pentru postul pentru care candidează (dulgher-tâmplar. sudor, zidar, electrician, instalator), iar pentru posturile de muncitor necalificați nu se cer nici studii și nici experiență.

Până în data de 30 iunie 2021, ora 15:00 este termenul limită de depunere a dosarelor. În data de 09 iulie 2021, ora 08.00 are loc proba practică, iar în 13 iulie este programat a avea loc interviul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.