.Index Actualitate Administratie

Primăria Vulcan caută chiriaşi

Autorităţile locale de la Vulcan caută chiriaşi pentru noul bloc de locuinţe sociale de la Dincă. Comisia de specialitate a analizat toate cererile depuse de vulcăneni în vederea obţinerii unor locuinţe, iar zilele acestea urmează a fi stabiliţi cine sunt chiriaşii.

“Comisia de locuințe a Consiliului Local a început selectarea viitorilor locatari ai garsonierelor și apartamentelor primului bloc de locuințe sociale de la Dincă. În paralel sunt făcute toate demersurile pentru realizarea centralei termice proprii, care în viziunea administrației publice locale este singura soluție de asigurare a căldurii și apei calde, pentru cei ce vor locui aici. Darea în folosință a acestor locuințe va fi făcută odată cu asigurarea căldurii și apei calde”,  spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pe raza municipiului Vulcan mai sunt încă două blocuri de acest gen, iar edili şi-au propus să le transforme şi pe acestea în locuinţe sociale. Sute de cereri sunt depuse din partea vulcănenilor pentru obţinerea unei locuinţe.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.