.Index Actualitate

Prime de 350 de lei pentru angajații Complexului Energetic Hunedoara

Prime de 350 de lei pentru angajații Complexului Energetic Hunedoara. Angajații Complexului Energetic Hunedoara vor beneficia de prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sindicatele, în urma negocierilor avute cu administrația Complexului Energetic Hunedoara, au stabilit cuantumul primelor. Astfel, angajații societății energetice vor beneficia de adaosuri în valoare de 350 de lei,  sub formă de tichete cadou. Potrivit sindicaliștilor, adaosul financiar cu ocazia sărbătorilor de Crăciun se va acorda, cel târziu până în data de 21 decembrie.

“Am stabilit valoarea primelor, aceasta va fi de 350 de lei sub formă de tichete cadou care se vor acorda până în data de 21 decembrie”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

De altfel, deja s-a stabilit și programul de lucru pentru luna decembrie. Se va lucra pe bază de comandă pentru asigurarea stocului de cărbune necesar funcționării în condiții optime a sucursalelor Electrocentrale Paroșeni și Electrocentrale Deva, se va lucra suplimentar față de norma lunii la activitatea de producție, transport și activitățile conexe strict necesare, transport CFU, transport auto.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.