Primele asociații de proprietari au fost constituite la Lupeni

Primele asociații de proprietari au fost constituite la Lupeni. Primăria municipiului Lupeni intenționează să depună cereri de finanțare în vederea accesării de fonduri europene nerambursabile pentru creșterea eficienței energetice, pentru toate clădirile rezidențiale (blocuri de locuințe) din localitate
Condiția obligatorie impusă de finanțator pentru obținerea fondurilor este încheierea unui contract între Primăria municipiului Lupeni și asociațiile de proprietari.
Autoritățile locale au lansat un apel către proprietari să se contituie în asociații de proprietari, iar în cursul acestei săptămâni au fost înființate primele organizații de acest gen.

”În cursul acestei săptămâni s-au înființat primele asociații de proprietari de pe raza Municipiului Lupeni și din informațiile deținute mai sunt în curs de infiintare si altele. Așteptăm în continuare implicarea cetățenilor în înfiintarea de noi asociatii de proprietari, în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate necesare pentru a depune proiecte pentru atragerea de fonduri europene pe domeniul eficientei energetice a blocurilor de locuințe. Prin implicarea dumneavoastră putem da o nouă față blocurilor și municipiului Lupeni!”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.