Prins la furat de fier vechi

Prins la furat de fier vechi. Polițiștii locali din Petroșani au prins un bărbat care a sustras mai multe țevi metalice de la fosta Școală Generală nr 5. Cercetările sunt continuate de poliția națională, iar polițiștii locali anunță că patrulele vor fi intensificate, în toate zonele orașului.

În timp ce se aflau în serviciu de patrulare pe str. 1 Decembrie 1918, în zona Piața Dacia, polițiștii locali Ungur Aurelian și Ion Ionel, l-au surprins pe numitul Popoi Petru, care trăgea după el un căruț încărcat cu țevi metalice. Din cauză că aceasta a afișat un comportament suspect la vederea patrulei de poliție locală, a fost legitimat și chestionat despre proveniența materialului feros, existând suspiciunea că fierul a fost sustras de la Școala Generală nr. 5, clădire aflată în conservare.

Suspectul a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor. Pe această cale, reprezentanții Serviciului Poliția Locală Petroșani atrag atenția că vor intensifica patrularea, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, pentru prevenirea unor fapte antisociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.