.Index Actualitate Administratie

Prinși de polițiștii locali din Petroșani când încercau să intre în sediul nou al Casei Studenților

Prinși de polițiștii locali din Petroșani când încercau să intre în sediul nou al Casei Studenților. O patrulă a Poliției Locale Petroșani a surprins, miercuri după-amiaza, un grup de 7 tineri chiar când aceștia intenționau să pătrundă în incinta Casei Studenților – sediul nou.

Polițiștii locali au intervenit imediat și au reușit să-i prindă pe patru dintre cei 7 minori, care au fost identificați și invitați la sediul Poliției Locale Petroșani împreună cu părinții lor. După ce au fost audiați, cei 4 adolescenți, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, au scăpat de această dată doar cu un avertisment. Le-au povestit polițiștilor că au vrut să intre în clădirea Casei Studenților ”pentru a face niște poze”.

La ora actuală, clădirea, aflată în patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului, se află teoretic în conservare, după ce, de mai bine de un deceniu, s-a întrerupt finanțarea proiectului care viza construirea unei noi Case a Studenților, ce urma să dispună de o sală de spectacole cu aproape 500 de locuri, un restaurant, o discotecă, săli de repetiţie pentru formaţiile artistice, dar şi alte anexe.
Primăria Municipiului Petroșani a solicitat oficialilor MTS preluarea acestui imobil, pe care intenționează să îl transforme într-un mall de servicii sociale dacă răspunsul ministerului va fi favorabil.

Între timp, reprezentanții Poliției Locale Petroșani anunță că aceste zone vor fi atent monitorizate și în continuare pentru preîntâmpinarea unor astfel de fapte.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Petroșani

Leave a Reply

Your email address will not be published.