.Index Actualitate

Proiectele trebuie să continue la Lupeni

Proiectul de reconstrucție a municipiului Lupeni propus anul trecut de  Cristian Resmeriță, părea unul ambițios și greu de realizat pe atunci. Și totuși în doar câteva luni de la preluarea mandatului, Cristian Resmeriță a demarat în forță acest proiect. În toamna anului care a trecut a fost reabilitat Bulevardul Păcii, a fost reabilitat și modernizat în întregime Cartierul Bărbăteni, lucrările continuând pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, au fost demolate toate construcțiile ilegale care afectau imaginea orașului și ș-a  îndepărtat gardul viu ceea ce a dus un aspect frumos și luminos localității. Întrucât  Cristian Resmeriță a fost solicitat de partid să candideze la funcția de senator și acest proiect de mare anvergură nu a putut fi finalizat într-un timp atât de scurt, Cristian Resmeriță a promis lupenenilor după câștigarea mandatului de senator, că toate proiectele începute de el vor fi continuate, mai mult decat atât a lăsat și bani în conturile Primăriei.

Promisiunile senatorului Cristian Resmeriță au devenit fapte, întrucât odată cu începerea noului an și îndată ce vremea a permis proiectele de asfaltare și modernizarea a Lupeniului au fost  continuate  în zona Bucura și Bulevardul Tudor Vladimirescu .

În momentul de față proiectul de reconstrucție a municipiului Lupeni  intra într-o nouă etapă: tot cartierul viitorului va fi reabilitat în întregime.

,,Singurul om care poate duce mai departe proiectele mele este Lucian Resmeriță! Dorim să reconstruim Lupeniul. Voi face acest lucru împreună cu cetățenii municipiului Lupeni și cu Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar. Am încredere că o echipă formată din Lucian Resmeriță, primar și Iacob Mesaroș, viceprimar poate duce lucrurile mai departe!” a declarat Cristian Resmeriță senator PSD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.