.Index Actualitate Politica

PSD şi atitudinea struţului l-au determinat pe David să candideze la Senat

Adrian David candidează pentru un post de senator. Acesta prezintă motivele care l-au determinat să facă acest pas în politică. Valea Jiului are nevoie de decizii urgente, iar potrivit lui David, proiectele din campania electorală au fost preluate de actualul Guvern.

“Ce m-a determinat să mă înscriu în această bătălie electorală este faptul că parte din obiectivele noastre de la alegerile locale au fost preluate în programul de guvernare al PNL pentru 2016-2020 și mă refer la investiții structurale integrate în Valea Jiului, CALL-uri de proiecte dedicate investițiilor în Valea Jiului, de asemenea necesitatea unor parcuri inudtrsiale în Valea Jiului, sunt obiective pe care noi ni le-am asumat ca platformă program pentru alegerile din iunie. Din păcate nu am câștigat alegerile în iunie, dar cu siguranță vom avea votul cetățenilor în decembrie, astfel încât să punem în practică aceste obiective”,  a declarat Adrian David, în cadrul unei conferinţe de presă.

David subliniază că politica PSD-ului este încă unul din motivele care l-au determinat să candideze.

“Sunt mânat în această bătălie electorală de un obicei, de un prost obicei al celor de la PSD, care văd că persistă și în aceste alegeri. Au o tactică a struțului și merg cu capul în pământ, apărând în ultimul moment cu niște decizii care aparent sunt surpriză, dar pentru noi sunt o materializare a unor atitutidini care sunt jgnitoare la adresa cetățenilor din județul Hunedoara. Nu ne-au spus pe cine susțin pentru funcția de președinte al CJH deși pe locul I era Laurențiu Nistor. Nu ne-au spus până în ultima clipă care este locul I la Camera Deputaților, nicio surpriză: este același domn Laurențiu Nistor care deși ne-a cerut votul pentru un loc în CJH și funcția de președinte, astăzi, ne spune că pleacă înapoi în Parlament”,  a mai subliniat David.

În tot acest timp, Adrian David care a devenit funcţionar public şi-a suspendat activitatea de la Primăria Petroşani unde este angajat pe post de consilier superior.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.