Schimbare de conducere la Prestserv

Gheorghe Mununar, actualmente directorul sucursalei Prestserv din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, va fi schimbat din funcție. Locul acestuia va fi preluat de Casian Nițulescu. Cel din urmă ocupă în prezent funcția de inginer șef în cadrul Prestserv. Mununar se află în concediu medical, iar între timp acesta și-a depus dosarul pentru pensionare.

“La sfârșitul săptămânii trecute i-am comunicat domnului Mununar că nu îl mai doresc la conducerea PresServ, fapt pentru care și-a luat o nouă foaie de boală. Mi-a zis că își va băga dosarul de pensionare, dar până atunci putea să stea la serviciu pentru că în cele șase luni de când sunt director nu am remarcat prezența lui. Și-a depus și dosarul de pensionare. Nițulescu îi va lua locul”,  a declarat Mihael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.

Melczer susține că directorul de la Prestserv va fi schimbat din funcție pe motiv că nu a fost eficient. Acesta se declară nemulțumit de activitatea lui Gheorghe Mununar, identificând mai multe neajunsuri legate de gestionarea hotelului Onix și a bazei de la Jieț. Gheorghe Mununar a fost numit la conducerea PrestServ în anul 2015.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.