.Index Actualitate Administratie

Se caută transportator local

maxiLicitaţie pentru transportul în comun. Autorităţile locale de la Petroşani organizează licitaţia pentru delegarea gestiunii serviciului de transport în comun. Luni, 9 martie, va avea loc această procedură, iar în cadrul contractului se doreşte şi atribuirea traselui spre staţiunea montană Parâng.

“Licitatia va avea loc luni in data de 9 martie la ora 12.00 iar ofertele se pot depune tot pana in acea zi pana la ora 11.00. speram sa se adjudece pentru ca expira contractul. Este unul dintre traseele secundare care sunt prinse in caietul de sarcini pentru aceasta licitatie. Este in zona ENEL Petrosani statie plecare telescaun vechi care era si inainte, este prins si acum si cursele ar trebui sa fie din ora in ora”, a declarat Adrian Negoe, secretarul Primăriei Petroşani.

În cadrul acestui contract nu este cuprinsă şi ruta de la centrul comercial Jiul până la Brădet. Aceasta va fi licitată abia în momentul în care la Brădet va funcţiona un centru de agrement.

“Ruta de la Centrul Comercial Jiu si pana la Bradet nu este prinsa. Deocamdata nu se justifica. In momentul in care vom scoate la licitatie terenul de la Bradet si se va realiza un punct de atractie turistica atunci poate se va justifica un astfel de traseu”, a mai spus sursa citată.

Cei care vor dori să urce la munte vor plăti doar 1,5 lei pentru un bilet de călătorie. Staţia de plecare va fi în zona ENEL, iar cea de sosire la baza vechiului telescaun, cu posibilitate de urcare şi până la punctul de plecare al noii instalaţii de transport pe cablu.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.