.Index

Sindicatul Muntele începe negocierile pentru biletele de odihnă și tratament

Sindicatul Muntele începe negocierile pentru biletele de odihnă și tratament. Angajații Complexului Energetic Hunedoara ar putea beneficia de noi drepturi. Acordarea acestora depinde, însă, de veniturile din bugetul societății. 

Comisia de negociere se întrunește în datra de 11 februarie. Atunci se vor discuta mai multe aspecte care sunt prevăzute sau ar putea fi incluse în contractul colectiv de muncă. Cea mai arzătoare problemă, în momentul de față, este acordarea unor bilete de odihnă și tratament angajaților societății.

”În ceea ce privește aspectele din CCM, în data de 11 februarie vom avea ședința de negociere pentru a stabili momentul din care ele vor fi aplicate. Dacă se va stabili data în ședința de negociere, ea trebuie aprobată și de Consiliul de Administrație. De asemenea vom începe și negocierile pe facilitățile legate de biletele de odihnă”, a declarat Darius Cîmpean, președintele Sindicatului ”Muntele”

Acordarea unor bileete de tratament și de odină ar reprezenta o noutate. Minerii din Valea Jiului au mai avut astfel de beneficii în urmă cu zeci de ani, atunci când beneficiau de bilete de odihnă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.