.Index Actualitate

SNIM mai încearcă să vândă piese pentru mineri

SNIM mai încearcă să vândă piese pentru mineri. Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului mai face o încercare în a vinde piese destinate lucrului în subteran. În acest sens, SNIMV încearcă să valorifice pe Bursa Română de Mărfuri  mai multe  bunuri (piese de schimb pentru transportoare cu raclete TR3, TR4 și TR5) – 6 loturi. Valoarea totală a pieselor pe care Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului încearcă să le valorifice este de aproape 120.000 de lei

Potrivit documentației, o parte din piese provin de la mina Paroșeni și Uricani, piese care au fost achiziționate în anul 2014 și nu au fost folosite niciodată. În schimb, alte piese scoase la vânzare de SNIM sunt recuperate din subteran.

Există însă și o condiție. Ofertanții care au renunțat la dreptul de a inspecta/exameni bunurile, nu vor putea ulterior să refuze preluarea și nici să formuleze reclamații cu privire la starea tehnică a bunurilor.

De-a lungul timpului, SNIMVJ a încercat să mai vândă astfel de bunuri, însă în zadar. Complexul Energetic Hunedoara ar putea fi beneficiarul acestor piese destinate lucrului în subteran.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.