.Index Actualitate

Speranțele lui Bobora, frânte de instanță

Speranțele lui Bobora, frânte de instanță. Președintele Consiliului Județean Hunedoara declara, în urmă cu câteva zile, că problema deșeurilor ar putea lua sfârșit în luna septembrie. Speranțele acestuia au fost însă frânte de instanță. Curtea de Apel Alba a stabilit că licitația pentru stabilirea operatorului care se va ocupa de deșeurile din Valea Jiului trebuie reluată. Există suspiciuni serioase privind fraudarea licitației a cărei valoare este de 120 de milioane de lei.

“Respinge recursul declarat de autoritatea contractantă ASOCIAŢIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ „SISTEMUL INTEGRAT DE GESTIONARE A DEŞEURILOR JUDEŢUL HUNEDOARA”, cu sediul în Deva, Piaţa Unirii, nr. 9, jud. Hunedoara, împotriva sentinţei 600/CA/2018 pronunţată de Tribunalul Hunedoara – Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal în dosar nr. 1430/97/2018. Ia act că intimata SC SUPERCOM SA cu sediul în Bucureşti nu a solicitat cheltuieli de judecată în această fază procesuală”, arată soluția Curții de Apel Alba Iulia, de la finele săptămânii trecute.

Contractul are o valoare de 120 de milioane de lei și ar urma să se desfășoare pe o perioadă de 9 ani. ADI Deșeuri a atribuit contractul unei asocieri de firme care nu a întrunit cerințele din caietul de sarcini. Astfel, firma SUPERCOM a depus contestație și a avut câștig de cauză.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.