.Index Actualitate

Start campaniei “Fără Bariere”

Start campaniei “Fără Bariere”. Esența campaniei “Fără Bariere” este să spargă tăcerea și să aducă la lumină adevărul despre droguri. Aceasta a implicat dialoguri sincere și deschise cu foști consumatori, care și-au împărtășit experiențele lor, dezvăluind luptele și succesele în drumul spre recuperare. Prin aceste povestiri, s-a înțeles că fiecare individ are puterea să schimbe perspectiva asupra problemei dependenței de droguri.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero spune că această campanie a unit comunitatea în lupta împotriva acestei probleme, colaborând cu specialiști din domeniu pentru a oferi sprijin și soluții.

”La Brașov, am făcut primii pași către o schimbare reală în mentalitatea noastră colectivă. Cu inimile pline de entuziasm și cu gânduri curajoase, am dat startul campaniei “Fără Bariere”. Această inițiativă își propune să spargă barierele tăcerii și să aducă la lumină TOT Adevărul Despre Droguri. Am avut parte de un dialog sincer și deschis. Am avut privilegiul să stăm față în față cu foști consumatori, oameni curajoși care și-au împărtășit experiențele lor, dezvăluind luptele, dar și succesele lor în drumul spre recuperare. Am ascultat cu inimile deschise și cu mintea receptivă, înțelegând că fiecare poveste are puterea să schimbe perspectiva noastră asupra acestei probleme cu care se confruntă foarte mulți tineri. Împreună cu specialiști din domeniu, am pus bazele unei comunități unite în lupta împotriva dependenței de droguri. Am învățat că informația corectă și sprijinul pot fi cei mai puternici aliați în această bătălie”, arată Natalia Intotero ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
FOTO: FACEBOOK NATALIA INTOTERO

Leave a Reply

Your email address will not be published.