.Index Actualitate

Târg de Crăciun pentru îmbunătăţirea infrastructurii şcolare

IMG_20141217_171056Târg de Crăciun. La Şcoala Gimnazială Numărul 1 din Lupeni, structură a Liceului Teoretic Mircea Eliade din localitate a avut loc, miercuri seara, un târg  de  Crăciun,  dar  şi  un  spectacol.  Elevii  secţiei  maghiare  vor  prin vânzarea obiectelor să îmbunătăţească infrastructura şcolară.

“A avut loc ultima ediţie  a activităţii pe care o organizăm cu elevii de lasecţia maghiară a Şcolii Gimnaziale Numărul 1 a Licelului Teoretic MirceaEliade. Este o serbare cu tematica Crăciunului în care ne-au bucurat sufletele atât  preşcolarii  de  la  secţia  maghiară  cât  şi  elevii  din  clasele  primare  şi gimnaziale. Ca un moment inedit este târgul de Crăciun organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru îmbunătăţirea dotărilor din sălile de clasă ale elevilor de la secţia maghiară”,   a declarat Erika Şoacă, director  adjunc tLiceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni.

Preşcolarii au fost cei mai fericiţi. Moş Crăciun a venit să îi vadă, iar apoi acesta le-a oferit daruri.

“Elevii sunt foarte deschişi, foarte uşor de implicat şi părinţii elevilor de la secţia maghiară sunt relativ uşor de implicat în astfel de evenimente.  Am avut sprijinul lor, fără părinţii nu am fi putut realiza aceste evenimente”,  a mai spus sursa citată.

Copiii  au  cântat,  au  dansat,  dar  au  şi  realizat  toate  obiectele  decorative pentru sărbătoarea Crăciunului.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.