.Index Actualitate Politica

Tiberiu Iacob Ridzi, în topul preferințelor cetățenilor din municipiul Petroșani

Tiberiu Iacob Ridzi, în topul preferințelor cetățenilor din municipiul Petroșani. Acest lucru reiese din sondajul de opinie comandat de PNL și realizat de lectorul univ. dr. Valentin Fulger, din cadrul Facultății de Științe a Universității Petroșani, sub coordonarea căruia a fost realizat sondajul comandat de PNL. De precizat că Fulger este cel care a realizat și cel mai recent sondaj de opinie comandat de PSD, în urma căruia Avram a fost desemnat candidat al social – democraților la Primăria Petroșani.

Potrivit rezultatelor sondajului de opinie, făcute publice la Mondo TV, pe prima poziție în preferințele electoratului se situează primarul în exercițiu, Tiberiu Iacob – Ridzi (PNL), cu 41,68%. Pe locul doi se află candidatul PSD Costel Avram, cu 25,70% în intenția de vot.
Rezultatele au fost confirmate Valentin Fulger a precizat la Mondo TV că sondajul a fost realizat în urmă cu circa două săptămâni, pe un eșantion reprezentativ de 800 de persoane, iar marja de eroare este de plus – minus 3,5%.

În ceea ce privește preferințele pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, a dezvăluit că, potrivit sondajului menționat, și la partide PNL se situează pe primul loc în preferințele electoratului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.