.Index Actualitate Administratie

Un million de lei pentru modernizarea unui drum, la Vulcan

drum vulcanStrada Căprioara din municipiul Vulcan va fi reabilitată. O sumă importantă de bani a fost alocată pentru această investiţie. Un milion de lei a alocat Consiliul Judeţean Hunedoara pentru acest drum.

 

“O hotărâre permite urgentarea procedurilor în vederea finanțării cu 1.000.000 lei de la Consiliul Județean Hunedoara, pentru obiectivul de investiție „Reabilitare strada Căprioara – municipiul Vulcan”.  Este vorba despre strada care asigură accesul la groapa de gunoi al cărei grad de utilizare va crește în perioada imediat următoare, prin creșterea numărului de mașini care vor aduce deșeurile în această groapă, care așa cum s-a precizat și anterior, rămâne deocamdată singura groapă de gunoi zonală”,  spun reprezentanţii administraţiei locale de la Vulcan.

 

Această lucrare este finanțată de Consiliul Județean în perioada imediat următoare ca prioritate, în condițiile în care groapa de gunoi din Vulcan rămâne singura utilizabilă la nivel zonal, până la finalizarea gropii ecologice de la Simeria.

 

“Pentru bugetul local această perioadă este benefică prin faptul că mai multe localități care utilizează groapa de gunoi a Vulcanului, vor plăti serviciile aferente către comunitatea locala”,  spun reprezentanţii administraţiei locale de la Vulcan.

Mai mult decat atat Primăria Vulcan a reuşit să obţină toate documentele privind regimul juridic al terenului, astfel că anul viitor poate fi depus proiectul de finanţare pentru deponeul de la Vulcan, cu fonduri europene.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.