.Index Actualitate

Vacanţa de vară cu Micul Prinţ

clasa-pregătitoareGrădiniţa de vară îşi va redeschide porţile, la Petroşani. Anul acesta, părinţii ocupaţi vor avea posiiblitatea de a-şi lăsa copiii la grădiniţa de vară care a devenit o tradiţie în localitate. Reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit numărul 2 vor relua această activitate care vine în sprijinul părinţilor.

“Povestea gradinitei de vara este una frumoasa de auzit atat pentru parinti cat si pentru comunitate insa este mai greu de infaptuit atunci cand este vorba de resursa umana, cadrele didactice. Prima gradinita de vara Micul Print pe care noi am deschis-o la Petrosani acum doi ani s-a bazat exclusiv pe voluntariatul personalului didactic, didactic auxiliar si personalul de ingrijire. In anul acesta am incercat sa gasesc o solutie pentru a veni in ajutorul famililor cu copii pentru care o vacanta de doua luni este foarte lunga. Parintii multi dintre ei sunt ocupati, au servici si poate nu au posibilitati sa trimita copiii undeva la bunici si atunci ar avea nevoie de o gradinita de vara. Speram ca aceasta gradinita isi va deschide portile pentru copii imediat dupa vacanta mare asta insemnand undeva la 1 iulie”, a declarat Lucia Muntean, director Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 2 Petroşani.

Astfel, cei mici vor avea posibilitatea de a petrece vacanţa de vară la grădiniţă, însă activităţile desfăşurate în această perioadă vor fi diferite faţă de cele din timpul anului şcolar.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.