.Index Actualitate Administratie

Vacanţă în Ungaria

DSC_0015Taberele destinate copiilor din oraşele înfrăţite Petroşani – Varpalota continuă şi în acest an. Aşa cum ne-am obişnuit, an de an, copiii de la Petroşani pleacă într-o tabără la Varpalota în timp ce elevii din localitatea înfrăţită vin la noi pentru a lua contact cu zona şi cu obiceiurile. Pentru deplasările din acest an, Consiliul Local Petroşani va aloca suma de 38.000 de lei. Tabăra de reciprocitate va avea loc în perioada 20-25 iulie 2015.

 

“În baza programului comun din anul 2015, stabilit între oraşele înfrăîţite Petroşani şi Varpalota propun ca şi în acest an să se organizeze tabăra pe bază de reciprocitate în municipiul Petroşani în perioada 21-26 iulie şi deplasarea unui grup de 25 de persoane din Petroşani la Varpalota în vederea participării la tabăra organizată în oraşul Varpalota din Ungaria”, se arată în nota de fundamentare.

 

Selecţia elevilor care vor pleca în tabără se va face în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură. Totodată aceştia nu trebuie să mai fi participat la o astfel de excursie.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.