.Index Actualitate Turism

Vești bune pentru cei care aleg Felixul ca destinație turistică

Vești bune pentru cei care aleg Felixul ca destinație turistică. Calvarul șoferilor care se deplasează dintre Deva spre Oradea pe zona Ștei-Vârfurile ar putea lua sfârșit. După ani de zile, în care tronsonul de drum a fost lăsat de izbeliște, CNAIR a demarat procedura de licitație pentru tronsonul DN 76 Ștei – Vârfurile.

Compania Națională a publicat pe SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „5R12, Reabilitare DN76, Vârfurile – Ștei, km 69+350 – km 102+660 – Rest de execuție”.

Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei, de pe DN76, în județele Bihor și Arad. Pe lângă cei 33,31 km de drum național ce trebuie reabilitați, lucrarea mai prevede finalizarea reabilitării a 5 poduri; amenajarea a 5 parcări; amenajarea a 5 stații de autobuz; lucrări de colectare și evacuare a apelor; lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor; lucrări de sprijinire; lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare; lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației.

Până în data de 7 august se pot depune ofertele. Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 75,8 milioane de lei, fără TVA. Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.