.Index Actualitate Administratie

Zăpadă, dar fără deszăpezire

dupa-numai-doua-luni-centrul-civic-din-petrosani-intra-reabilitare1360130879Zăpada s-a aşternut, din nou, peste Valea Jiului. Paştele se apropie, iar zăpada mielilor a albit Valea. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de deszăpezire. În cazul în care va fi nevoie, utilajele vor ieşi pentru a curăţa zăpada.

“Cu toate că iarna pare că s-a întors, nu a fost necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire, zăpada nu s-a pus pe carosabil chiar dacă în afara zonei carosabile există acest peisaj de iarnă”, a declarat Nicu Taşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani.

 

Autorităţile localer deocamdataă nu au tras linie în ceea ce priveşte cheltuielile cu deszăpezirea din sezonul de iarnă 2014-2015.

 

“Colegii mei de la SPADPP care se ocupă de acest sector mi-au spus că nu există încă finalizate socotelile în ce a privit materialele de deszăpezire pentru iarna 2015-2015 însă undeva spre sfârşitul acestei luni va exista o sumă calculată în ceea a constat deszăpezirea”, a mai spus sursa citată.

Meteorologii încă nu vin cu veşti bune. În zilele următoare va mai continua să ningă, astfel că nu este exclus ca de Paşte să fie zăpadă.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.