.Index Actualitate

Zeci de mii de lei lunar, cheltuieli la bazinul didactic Preţurile de intrare au crescut

IMG_20141113_111138Cheltuielile extrem de ridicate cu întreţinerea bazinului didactic din Petroşani au dus la creşterea tarifelor de intrare. Cheltuielile de întreţinere a bazinului didactic se ridică la zeci de mii de lei lunar. Astfel pentru a putea acoperi aceste cheltuieli, începând de luni, 6 aprilie, toţi cei care vor intra la bazinul didactic vor plăti mai mult pentru un bilet.

 

“Tarifele de înot s-au modificat cu data de 1 aprilie, conform hotărârii de şedinţă a consiliului local. Tarifele sunt de la 5 la 7 lei pentru elevi şi studenţi, de la 50 la 70 de lei elevi şi studenţi. Pentru adulţi de la 10 la 14 lei şi de la 100 de lei abonamentele la 140 de lei. Cheltuielile de la bazin sunt destul de mari şi ca să putem face cât de cât un echilibru şi a putem fi rentabili a trebuit ca să facem aceste majorări ”, a declarat Petre Popa, administrator bazinului didactic.

 

 

De precizat este faptul că în această săptămână când la nivel naţional în sistemul de educaţie se derulează programul “Să ştii mai multe, să fii mai bun” elevii au acces gratuit în piscina şcolară.

 

“Vin şi copiii şi vin şi adulţii. Suntem bucuroşi că îi avem aici lângă noi şi mai ales că avem acum şi săptămâna porţilor deschise avem deja un număr de copii care vin şi care s-au înscris deja la bazin. În această săptămână între orele 11 şi 13 va fi gratis”, a mai spus sursa citată.

 

Biletul de intrare este valabil două ore timp în care adulţii, dar şi copiii sunt supravegheaţi de personalul care deserveşte bazinul.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.