.Index Actualitate Administratie

Angajare la cantina socială

cantina-ajutor-socialCantina de ajutor social din Petroşani a rămas fără unicul angajat, după ce persoana care deservea acest obiectiv s-a îmbolnăvit. Acum, reprezentanţii Direcţiei Locale de Asistenţă Socială au scos la concurs un post de magazioner.

 

“Am demarat procedura, am făcut anunţurile necesare, este o vorba de un post de magazioner cu normă întreagă, pe durată nedeterminată, am solicitat ca şi condiţii specifice să aibă studii în domeniul economic absolvite cu diplomă de bacalaureat şi să aibă vechime în specialitatea studiilor de minim 6 luni de zile. Proba scrisă va avea loc în data de 3 martie şi interviul in dta de 5, iar dosarele se pot depune din data de 6 februarie până în data de 19 februarie”, a declarat Cristina Mraz, director executiv DLAS Petroşani.

 

Beneficiarii cantinei de ajutor social primesc hrană rece în această perioadă.

 

“A plecat şeful de serviciu cu două fete ca să împartă hrana. Nu e plăcut nici pentru noi, nici pentru beneficiari, dar pentru dânşii poate este mai bine pentru că alimentele sunt destul de consistente, mai ales că de la 1 ianuarie cuantumul alocaţiei de hrană s-a dublat de la 6 la 12 lei. Şi data data trecută s—au dat alimente pe două săptămâni şi porţiile au fost destul de consistente”, a mai subliniat sursa citată.

 

 

La Petroşani sunt 61 de familii, cu 241 membri care beneficiază de serviciile cantinei sociale din cartierul Colonie.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.