.Index Actualitate Administratie

Anul şcolar începe în parc

10668794_670411413055907_7829613777298204289_o

 

Clopoţelul va suna în parc. A rămas o săptămână până când clopoţelul va suna începerea noului an şcolar. La Petroşani, aşa cum ne-au obişnuit autorităţile locale, festivitatea de deschidere a noului an şcolar va avea loc în parcul central.

 

“Festivitatea de începere a noului an şcolar o vom face tot în Parcul Carol Schretter în data de 14  septembrie, la ora 10. toate şcolile din Petroşani vom face deschiderea festivă, după care fiecare şcoală îşi va face ceea ce are de făcut”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

 

Pentru ca anul şcolar să înceapă în cele mai bune condiţii, autorităţile vor avea o întâlnire cu directorii unităţilor de învăţământ.

 

“Şcolile sunt pregătite, sunt lucrările care se fac în fiecare an, de igienizare, până în acest moment nu avem probleme. Voi avea o întâlnire cu directorii de şcoli săptămâna viitoare şi dacă mai e ceva de pus la punct vom rezolva”,  a mai spus edilul.

 

În această perioadă şi reprezentanţii DSP verifică dacă unităţile de învăţământ din judeţ îndeplinesc condiţiile pentru a putea funcţiona în siguranţă.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.