.Index Actualitate

Bărbat ucis la locul de muncă

IMG_20141020_091940
Un bărbat de 59 de ani a murit luni dimineață, la UPSUROM, după ce a fost prins de un utilaj la care lucra. Bărbatul cu vechime în domeniu a fost prins de utilaj şi lovit de mai multe ori, iar rănile i-au fost fatale. Paramedicii SMURD au fost cei care au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă în zadar.

„Ne-am deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD de prim ajutor, pentru a acorda primele îngrijiri, dar și pentru scoaterea omului din strung. Am constatat că semnele vitale erau foarte slabe și până la sosirea echipajului medical, persoana era decedată”, a declarat Adrian Avram, comandatul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.

Inspectorii de muncă au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

„La această freză se executa frezarea canalului pentru sârma de împănare a unui stâlp hidraulic. Victima executase această operație la 7 stâlpi hidraulici și era la al VIII-lea. Deocamdată nu știm cu certitudine ce s-a întâmplat, doar că freza l-a prins și l-a antrenat provocându-i leziuni cauzatoare de moarte”, a subliniat Ileana Bodea, şef SSM-ITM Valea Jiului

Reprezentanţii societăţii au refuzat să dea detalii despre modul în care s-a petrecut acest accident.
Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.