.Index Actualitate Politica

COMUNICAT DE PRESĂ PSD VULCAN

ile Rezultate alegeri PSD Vulcan

Alegerile desfăşurate la nivelul organizaţiei municipale PSD Vulcan în data de 4 iunie 2015, s-au derulat în mod corect, democratic. Conform opţiunii majorităţii membrilor organizaţiei noastre, a rezultat o nouă structură de conducere a acesteia, la nivelul Biroului Executiv Municipal, alcătuită din:

Preşedinte                  Ile Gheorghe

Preşedinte executiv — Merişanu Cristian

Secretar executiv — Barbu Pompiliu

Trezorier                     Sandu Dumitru

Vicepreşedinţi:            Manea Nicolae;

• Pop Vasile;
  • Alstani Ileana;
  • Bădău Adrian Bogdan;
  • Petculescu Dan;
  • Hârtop Cornel;
  • Gheorghiu Octavian.

Membri:                          – Merişanu Simona;

• Rădulescu Constantin;
  • Toma Cristian;
  • Hodor Petru;
  • Istratie Aurora;
  • Socaci Malvine;
  • Popescu Constantin;
  • Petculescu Cătălin;
  • Popescu Gabriel.

După prima şedinţă de Birou Executiv desfăşurată în data de 10 iunie, ca urmare a discuţiilor avute, s-au desprins câteva repere care stau la baza acţiunilor noastre prezente şi viitoare:

1. Întârirea organizaţiei PSD Vulcan prin atragerea şi primirea de membrii noi care să reprezinte toate categoriile sociale şi profesionale din comunitatea noastră, precum şi prin reconfirmarea în rândurile tuturor membrilor noştri de partid a principiilor de acţiune promovate de PSD, bazate pe valorile democratice, de solidaritate, de unitate, în scopul susţinerii vieţii comunităţii noastre, în ansamblul ei;
  2. Promovarea tinerilor în viaţa de partid la toate nivelele — ceea ce este de altfel concretizat şi prin prezenţa numeroasă a tinerilor în noua structură de conducere a organizaţiei;
  3. Stabilirea rapidă a Programului de relansare şi susţinere economică şi socială a Vulcanului ( şi implict a Văii Jiului) prin implicarea şi susţinerea politică la toate nivelele, de la cel local până la cel naţional, central.
  4. Deschiderea organizaţiei noastre pentru stabilirea de colaborări direcţionate în sensul menţinerii echilibrului, unităţii progresului la nivel local, cu toţi aceia
    care au viziune, strategie şi determinare administrativă şi politică comună cu cea promovată de organizaţia noastră şi de PSD la nivel zonal şi central.
  5. Încheierea unor Protocoale de colaborare cu toţi reprezentanţii vieţii administrative, economice, sociale, culturale şi civice din comunitatea noastră care doresc ca şi noi, dezvoltarea şi emanciparea comunităţii noastre.

PREŞEDINTE PSD VULCAN Ing. Gheorghe ILE