.Index Actualitate Administratie

Construcţii “artizanale” ilegale

IMG_20150730_105131În municipiul Petroşani se construieşte intens. Nu este vorba de investitori dornici să vină să deruleze aici, ci de proprietarii de apartamente care îşi redecorează interioriul şi depozitează materialele provenite din construcţii lângă tomberoane. Acest lucru este interzis printr-o hotărâre de consiliu local, însă autorităţile pasează responsabilitatea de la unii la alţii.

 

 

 

Gunoi menajer şi reziduuri provenite din construcţii, depozitate în locuri nepermise. Reprezentanţii Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din Petroşani au pus mai multe afişe prin care informează cetăţenii cu privire la faptul că este interzisă depozitarea deşeurilor provenite din construcţii lângă tomberoane. Încălcarea hotătârii de consiliu de sancţionează cu amendă cuprinsă între 200-500 de lei. Ridicarea acestor deşeuri se face contracost.

 

“Poliţia Locală şi cei de la Mediu sunt responsabili cu aplicarea hotărârii de consiliu local”, a declarat Daniel Vişan, director executiv SPADPP Petroşani.

 

Spre exemplu, pe strada Independenţei din Petroşani lângă toate tomberoane sunt pline, iar lângă acestea sunt depozitate deşeuri provenite din construcţii.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.