.Index Actualitate

Cu ambulanţa prin gropi

ambAmbulanţele de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani trec prin teste de rezistenţă. Calea de acces de la sediul acestora a fost ciuruită de gropi, însă o avarie la reţeaua de apă potabilă a distrus şi mai mult drumul. Managerul unităţii medicale spune că odată ce vremea va permite aici vor avea loc lucrări de reabilitare.

“in perioada iernii in zonz respectiva care este si calea de acces a parcarii principale a Spitalului de Urgenta din Petrosani s-a deteriorate ca urmare a anotimpului de iarna. In plus am avut o avarie pe conducta de apa rece de alimentare a Spitalului de Urgenta Petrosani, avarie care cu ajutorul celor de la ApaServ s-a rezolvat in cursul zilei de ieri. Ca urmare a acestor probleme au aparut o serie de gropi si de denivelari in calea de acces. In discutile pe care le-am avut cu domnul primar legat de aceasta problema am agreat ca in momentul in care vremea va permite san e sprijine cu asfaltarea caii de acces”, a declarat Alin Vasilescu managerul Spitalului de Urgenta din Petrosani.

Banii vor veni de la autoritatea locală care are în administrare acest drum.

“In general la partea de reparatie a cailor de acces in interiorul spitalului inclusiv la amenajarea parcarii pe care o avem in spate am fost sprijiniti de primarie si ei s-au ocupat de tot ceea ce a insemnat lucrarile respective”, a mai precizat sursa citata.

Problema din zonă este una mai veche. De nenumărate ori şoferii de pe autospecialele de ambulanţă s-au plans de condiţiile de pe drumul de acces.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.