.Index Actualitate

Firmă din Regatul Unit, auditează CEH

ceh12Audit financiar la CEH. BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, va realiza auditul la Complexul Energetic Hunedoara. Complexul Energetic Hunedoara a aprobat desemnarea BDO Audit ca auditor financiar al companiei pentru situaţiile financiare aferente anului 2014 şi fixarea duratei de un an pentru contract, indică un document al Complexului. În urmă cu ceva timp, directorul general al CEH, Constantin Jujan, declara că nu va angaja niciun auditor pentru a nu realiza cheltuieli pe care nu le poate onora.

 

 

“Este o situaţie dramatică nu mă aşteptam în ceea ce priveşte datorile comerciale şi relaţiile cu principalii furnizori. Nu am contractat o firmă pentru audit, se merge pe un management de criză şi prudent în perioada următoare. Nu angajez cheltuieli pe care nu pot să le onorez, având în vedere datoriile din spate”,  a declarat În umră cu ceva timp Constantin Jujan, directorul general al CEH.

 

 

Societatea care va analiza datele financiare ale companiei energetice are o experienta de peste 20 ani in prestarea de servicii profesionale. BDO Audit SRL, BDO Audit & Consulting SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie (“limited by guarantee”), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente. BDO este denumirea comerciala pentru reteaua BDO si pentru fiecare dintre firmele membre BDO.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.