.Index Actualitate Administratie

Iepuraşul aduce asflatarea la Lupeni

gara-lupeniAutorităţile locale de la Lupeni vor demara marea asflatare. După discuţiile care au avut loc în cadrul şedinţei de consiliu local de la Lupeni s-a luat decizia ca înainte de sărbătorile de Paşte să fie demarat programul de asfaltare a străzilor din localitate.

 

“În urma insistentelor consilierilor locali, care pe tot parcursul acestui an au solicitat demararea lucrarilor de reparare a drumului de acces in orasul Lupeni, executivul a dat asigurari ca, incepand cu 10 aprilie 2015 , soseaua de la intrarea in Lupeni , dinspre Vulcan, va intra intr-un program de asfaltare .Sper ca aceasta veste sa nu fie contrazisa de realitate, voi urmari indeaproape indeplinirea acestei promisiuni. Deasemenea, am solicitat si repararea drumului de acces in cartierul Stefan , repararea trotuarelor si amenajarea de parcari”, spune Cristian Roşu, consilier local la Lupeni.

 

În urmă cu o lună de zile, reprezentanţii administraţiei lupenene spuneau că se aşteaptă fonduri europene pentru realizarea lucrărilor de asfaltare.

 

“Avem în vedere accesarea de fonduri europene pentru a asflata cel puţin strada principală”, spunea în urmă cu mai bine de o lună de zile, Cornel Lungan, viceprimarul municipiului Lupeni.

 

Cele mai mari cratere sunt la intrarea în localitate. Conducătorii auto nu pot evita gropile formate în carosabil, iar mai grav este faptul că aceştia îşi avariază autoturismele.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.