Începe înscrierea la clasa pregătitoare

clasa-pregătitoareÎncep pregătirile pentru înscrierile la clasa pregătitoare şi clasa I. În această perioadă are loc evaluarea copiilor care urmează a urma cursurile clasei pregătitoare, iar abia de săptămâna viitoare încep înscrierile.

 

“De astăzi este începutul acestei perioade în care începem să demarăm toate etapele acestei înscrieri la clasa pregătitoare şi nu numai şi pentru clasa I. din data de 10 februarie şi până în dată de 4 martie se fac evaluările de către consilieri pentru acei copii şi împreună cu părinţii care solicită acest lucru. Din data de 16 februarie îi aşteptăm pe părinţi să vină să îşi completeze cererile atât pentru clasa pregătitoare cât şi pentru clasa I”, a declarat Nicoleta Demeter, director Şcoala Gimnazială IG Duca Petroşani.

 

Săptămâna aceasta, părinţii vor putea participa la Ziua Porţilor Deschise astfel încât aceştia să poată studia oferta educaţională a şcolii.

 

“Începând cu 11 februarie avem activităţi la nivelul învăţământului primar. Avem ziua porţilor deschise în care îi invităm şi pe copii şi pe părinţi. Pe de altă parte sunt părinţi care îşi doresc să-şi aducă copiii la noi la şcoală pentru că suntem o şcoală cu rezultate foarte bune la nivel de judeţ şi atunci spunem noi că suntem căutaţi şi părinţii îşi dorect să îşi aducă copiii în şcoala noastră. Nu a fost o concurenţă foarte mare dar în principiu am avut cu număr de 10 copii în plus după ce s-au terminat înscrierile”, a mai precizat sursa citată.

 

La Şcoala Gimnazială IG Duca din Petroşani vor fi organizate patru clase pregătitoare şi patru clase I.

 

 

Monika BACIU

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.