Informare Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Informare Apa Serv Valea Jiului Petroşani. Pentru siguranța deplină a sistemului de alimentare, si mai ales a calitătii apei potabile, colegii de la laboratorul de analize vor efectua un număr relevant de teste iar colegii din teren vor asigura manevrele de spălare și amorsare a conductei magistrale Valea de Pești – Aninoasa, astfel încât în momentul repunerii în funcționare a sistemului de alimentare cu apă potabilă, aceasta să se facă în conditii optime de presiune și calitate.

Facem precizarea că toate aceste manevre depind de situația din teren și de o serie de factori independenți de voința noastră, motiv pentru care nu putem avansa un reper orar exact cu privire la reluarea serviciului.

Vă asigurăm însă că actionăm cu maximă operativitate și responabilitate astfel încât cetățenii din Valea Jiului să beneficieze cât mai repede posibil de apă potabilă la robinet.

Între timp, Apa Serv va asigură necesarul de apă printr-o cisternă care se va deplasa pe raza localităților Lupeni și Uricani.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0254/543.144 și 0254/541861

Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi vă multumeşte pentru înțelegere.

Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Leave a Reply

Your email address will not be published.