.Index Actualitate

INFORMARE CU PRIVIRE LA ANGAJARILE CARE VOR AVEA LOC LA SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA – SUCURSALA DIVIZIA MINIERA

1carb

La Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A., în cadrul Sucursalei Divizia Minieră, se vor face 90 de angajări la locurile de muncă direct productive, pentru punerea în funcţie a unor noi capacităţi de producţie şi menţinerea în exploatare a celor actuale.

Acest demers este necesar pentru menţinerea continuităţii exploatării huilei cât şi  pentru realizarea producţiei estimate pentru anul 2014, având în vedere că din cadrul Sucursalei  Divizia Minieră, de la punctele de lucru Exploatarea Minieră Lonea, Exploatarea Minieră Livezeni, Exploatarea Minieră Vulcan si Exploatarea Minieră Lupeni s-au pensionat în decursul acestui an un număr de  301 salariaţi.

Astfel la:

– Exploatarea Minieră Lonea,  se impune angajarea unui număr de  15 persoane pentru punerea în funcţie a noului flux de transport  pe orizonturile 250 -200  – puţ nou cu schip.

–  Exploatarea Minieră Livezeni,  se impune angajarea unui număr de 40 de persoane în vederea punerii în funcţie  la data de 01.11.2014  a unui abataj mecanizat Panoul 2  Stratul 13 .

– Exploatarea Minieră  Vulcan, se impune angajarea unui număr de 20 de persoane  pentru punerea în funcţie la data de 15.10.2014  a unui abataj  cu banc subminat la Nr. 4 Stratul 3 Blocul VI  cota 331.

– Exploatarea Minieră Lupeni,  se impune angajarea unui număr de 15 persoane pentru  suplimentarea  numărului de personal pe abatajul mecanizat  Panoul 2 complex şi de asemenea pentru  completarea   efectivului pe abatajul cu banc subminat nr. 3 stratul 3 blocul IV care a fost pus în funcţie la jumătatea lunii august.

Până în prezent s-au depus la sediul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., Sucursala Divizia Minieră un număr de  62 cereri, de pe lista persoanelor respinse la concursul desfăşurat în perioada 26.05.2014 – 29.05.2014.

Se aşteaptă în continuare depunerea cererilor de angajare până în data de 20.10.2014 la sediul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., Sucursala Divizia Minieră, între orele 700 – 1500.

Dacă până în data de 20.10.2014, cele 90 persoane selectate în ordinea descrescătoare a mediilor, nu se vor prezenta pentru a-şi depune cererea de angajare, vom considera că aceştia nu doresc angajarea în cadrul SCEH-SA Sucursala Divizia Minieră, selecţia continuând cu următoarele persoane de pe listă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.