.Index Actualitate

La nevoie lucrează şi în weekend

mina_carbuneMinerii de la unităţile miniere neviabile din cadrul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului vor lucra şi în zilele de sâmbătă, dacă cei de la Complexul Energetic Hunedoara vor solicita mai mult cărbune. Producţia estimată pentru această lună la SNÎMVJ este de 38 de mii de tone de cărbune.

 

“In aceasta luna noi estimam sa livram undeva la 38 de mii de tone catre Complexul Energetic Hunedoara. Vom ajusta programul cu sambetele lucratoare in functie de nevoile Complexului. Esteo cantitate previzionata iar in functie de cerintele lor ne vom adapta la program in functie de solicitarile lor”, a declarat Aurel Anghel, directorul general al SNÎMVJ.

 

În luna decembrie, cei de la închideri au lucrat şi în weekend, dar şi în perioada dintre Crăciun şi revelion.

 

“Am avut solicitari de la Complex in perioada sarbatorilor, am venit in zilele de 3 si 4 si am asigurat o productie de 1500 de tone pe zi in perioada respectiva si lucrurile merg bine pe productie. Livram undeva la 1600-1700 de tone pe zi in aceasta luna”, a mai spus sursa citată.

 

Problema este că încă cei de la SNÎMVJ nu şi-au primit restanţele de la Complexul Energetic Hunedoara pentru cărbunele livrat. Cei de la societatea de închideri au de recuperat în jur de 40 de milioane de lei.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.