.Index Actualitate Administratie

Modernizări la Vulcan. Anul viitor

Edilii din Vulcan şi-au propus să modernizeze mai multe cartiere ale localităţii. Aici ar urma să aibă loc lucrări ample, pe diferite paliere, infrastructură, iluminat public sau protecţia mediului. Toate acestea ar urma să fie realizate anul viitor, astfel că bugetele din acest an  pentru lucrări au fost diminuate.

“Obiectivul B2 din lista de investiții”Modernizare cartier Traian (alei, trotuare, scari)”, care are o valoare de de 2.961 mii lei se diminueaza cu suma de 99 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi 2.862mii lei, iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Obiectivul se amana pentru urmatorul an bugetar”, arată documentele Primăriei Vulcan.

Şi alte investiţii care au ca principal scop modernizarea unor cartiere au fost amânate pentru următorul an bugetar.

“Obiectivul C4 din lista de investiții”Elaborare documentatie tehnica pentru reabilitare zona Coroesti, respectiv, strada Coroesti, str. Valea Lupseasca, str. Valea Ungurului, Str.Seciului, str. Socaneasca”, care are o valoare de de 10 mii lei se diminueaza cu suma de 9 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi 1mii lei, iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Obiectivul C5 din lista de investiții”Elaborare documentatie tehnica pentru reabilitare strazi din Colonia de Jos”, care are o valoare de de 10 mii lei se diminueaza cu suma de 9 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi 1mii lei, iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Investitia nu va fi realizata in anul 2016. Obiectivul C6 din lista de investiții”Elaborare documentatie tehnica pentru reabilitare strazi: Vasile alecsandri, str. Brazilor, Pinului, Bazinului, Valea morii si accesul la sala de sport”, care are o valoare de de 10 mii lei se diminueaza cu suma de 9 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi 1mii lei, iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Investitia nu va fi realizata in anul 2016. Obiectivul C7 din lista de investiții”Elaborare documentatie tehnica pentru reabilitare strazi din Colonia Taraneasca Sohodol”, care are o valoare de de 10 mii lei se diminueaza cu suma de 9 mii lei, astfel valoarea actualizata va fi 1mii lei, iar valoarea finantata de la bugetul local pe anul 2016 va fi 1 mii lei. Investitia nu fa fi realizata in anul 2016”, mai arată documentele administraţiei locale de la Vulcan.

Există însă o serie de lucrări care deja au fost finalizate.

Monika BACIU

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.